JET SET

Vil Smit plakao u WC-u jer je bio oženjen pogrešnom ženom

Godinama je želio započeti vezu s Džejdom jer, kako tvrdi, može prepoznati ljude s kojima će ostvariti vezu te osjetiti hemiju među njima

Instagram

Index.hr

26.10.2018

Vil Smit (Will Smith) je u televizijskoj emisiji "Red Table Talk" otkrio neke detalje iz privatnog života koji dosad nisu bili poznati. Iako je dobro poznato da je 50-godišnji glumac u sretnom dugogodišnjem braku s kolegicom Džejdom Pinket Smit (Jada Pinkett Smith), manje je poznato da je prije nje bio u braku s glumicom Šri Zampino (Sheree Zampino) koja mu je rodila danas 25-godišnjeg sina Trejda (Trade).

Tokom intervjua Smit nije krio da nije bio sretan u tom braku, ispričao je kako je "nekontrolirano plakao" u WC-u jednog restorana. U tom je trenu shvatio da je u braku s pogrešnom ženom.

- Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio. Bili smo u restoranu "The Palm" u Njujorku i sjećam se da sam morao otići od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bih trebao biti - rekao je glumac.

- Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smijao se. Znao sam da bih trebao biti s Džejdom, ali nisam se razveo - dodao je on.

Godinama je želio započeti vezu s Džejdom jer, kako tvrdi, može prepoznati ljude s kojima će ostvariti vezu te osjetiti hemiju među njima.

- Kad sam vidio Džejdu, znao sam da u našim energijama postoji nešto čarobno - rekao je slavni glumac.

Vezu su započeli 1995. godine nakon što se razveo od Šri. 

- Čim sam potpisao papire za razvod, nazvao sam Džejdu. Hej, Džejda, šta ima? Vil je. Viđaš li se s nekim trenutno? -  ispričao je Smit.

Dvije godine kasnije su se vjenčali, a u braku su dobili danas 20-godišnjeg Džejdena i tri godina mlađu Vilov.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.