OPORAVAK

Aflek nakon odvikavanja bosonog šeta sa psima po Los Anđelesu

Glumit će bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo, a zbog potreba filma pustio je bradu i brkove

Arhiv

24sata.hr

31.10.2018

U toku je snimanje filma "Torrance", u kojem Ben ima glavnu ulogu. Glumit će bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo, a zbog potreba filma pustio je bradu i brkove.

Glumac Ben Aflek (Affleck), nakon izlaska iz klinike za odvikavanje od alkohola, uživa u "slobodi". Los Anđelesom je prošetao sa psom, a zaboravio je jednu, bitnu stvar. Naime, holivudski glumac je bosonog hodao ulicama. Društvo mu je pravio sin Samuel (6), koji se po tom pitanju nije ugledao na oca već je obuo tene.

Podsjećamo, u avgustu je Aflek završio u klinici za odvikavanje nakon "divljeg vikenda" s "Playboyjevom" zečicom Šonom Sekston (Shauna Sexton). Tada se njegova bivša supruga Dženifer Garner (Jennifer Garner) nenajavljeno pojavila u njegovom domu u Los Anđelesu te ga je molila da prihvati pomoć i prijavi se na rehabilitaciju. Glumica je u tome i uspjela te je Aflek neko vrijeme proveo na odvikavanju. 

Nakon što je taj slom prošao, Ben je prekinuo s mladom manekenkom jer, kako kaže, nakon rehabilitacije mu je potreban mir i odmor te se posvetio glumačkoj karijeri. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.