DRUŠTVENE MREŽE Stavio ga u hranilicu

Holivudski glumac Miki Rurk ručao u društvu svog psa kojeg je hranio kašikom

Lokal u kojem je ručao ne dozvoljava psima ulazak, ali poznati glumac za to nije mario

Avaz.ba
14.11.2018 22:23

Rurk hranio psa kašikom

Foto: Instagram

Holivudski glumac Miki Rurk (Mickey Rourke) ne odvaja se od svog psa, a ovih dana je fotografiran kako u jednom restoranu u Los Anđelesu hrani svog pomeranca kojeg je prethodno smjestio u dječiju stolicu za hranjenje.

Slavni 66-godišnjak je svog ljubimca kojeg je nazvao Number One (Prvi) hranio kašikom, a pažnju javnosti privukao je natpis da životinjama nije dopušten ulazak u objekt za kojeg Rurke očito nije mario.

Rurk je bio odjeven u trenerku koju je upotpunio "Louis Vuitton" torbicom, a korisnici društvenih mreža komentarišu i njegov neuredan izgled naglašavajući da zbog brojnih estetskih operacija kojima se posljednjih godina podvrgnuo više ne liči na seks simbol za kojim su žene ludovale osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Miki Rurk je tokom dugogodišnje karijere ostvario brojne uloge, a zahvaljujući filmu "Devet i po sedmica" postao je seks simbol. Veliki je ljubitelj pasa, a ispričao je kako je prije nekoliko godina bio u depresiji te da ga je njegov pas zaustavio u namjeri da počini samoubistvo.

NA VRH