MANIFESTACIJE

Sandi Cenov ostvario dječačke snove

Najveći reli šou održat će se narednog vikenda, od 23. do 25. novembra

Sutlović i Cenov: Pjevaču će društvo praviti jedna od najboljih domaćih reli vozačica

E.S.

15.11.2018

Ostvariti dječije snove pošlo je za rukom hrvatskom pjevaču Sandiju Cenovu. On je autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, osvjedočeni romantičar, ali i veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila.  

Sandija će fanovi uskoro moći gledati u sasvim novoj ulozi, reli vozača. Naime, on će se službeno takmičiti na najprestižnijoj međunarodnoj oktanskoj manifestaciji „Rally Show Santa Domenica“ u Svetoj Nedelji.

Sandi će voziti Mitsubishi Lancer Evo IX automobil, a društvo će mu praviti jedna od najboljih domaćih reli vozačica Lana Sutlović, koja će mu biti suvozač. Najveći reli šou održat će se narednog vikenda, od 23. do 25. novembra.

- Ovo je jedna od stvari o kojima sam od djetinjstva sanjao, jednostavno ispunjenje dječijih snova. Nekako se poklopilo da sam ovo ljeto upoznao ekipu koja živi reli i među njima je Lana Sutlović, druga najuspješnija žena u domaćem reliju, koja mi je pokazala kako stvari funkcioniraju. Meni je najvažnija nova informacija bila da se reli može voziti i iznajmljenim automobilom. Očekujem da se dobro zabavim, ali i da vidim koliko možemo biti brzi – kazao je Sandi.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.