JET SET

Osvojila svijet kao "Viktorijin anđeo": Ova ljepotica šokirala je izjavama o svojoj seksualnosti

Zagledala se u suosnivača "Snapchata" Ivana Špigela, koji joj je postao suprug u maju 2017. godine

Miranda Ker: Priznala da je biseksualka. Arhiv

Avaz.ba

24.11.2018

Australska ljepotica Miranda Ker nekad je privlačila pažnju kao "Viktorijin anđeo", ali i supruga holivudskog glumca Orlanda Bluma (Orlando Bloom), s kojim je u braku bila od 2010. do 2013. godine. 

Orlando je ljepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio tri godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flin 2011. godine, ali par nije dugo izdržao u braku.

Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pjevačicom Keti Peri (Katy Perry), koja je Orlandova partnerka već nekoliko godina, uz jedan duži prekid. 

Iako je 2014. godine otvoreno priznala da je biseksualka, 2015. zagledala se u suosnivača "Snapchata" Ivana Špigela, koji joj je postao suprug u maju 2017. godine. 

Zanimljivo, Ivan je od nje mlađi sedam godina, a javnost je zlobno komentirala kako nikada ne bi osvojio takvu ljepoticu da nije milioner.

Također, neko vrijeme se javnost zabavljala činjenicom kako je Ivan u brak stupio nevin. 

Glamurozno vjenčanje održano je u njihovom raskošnom domu, a Miranda je blistala u "Diorovoj" vjenčanici koja je napravljena po uzoru na slavnu Grejs Keli (Grace Kelly). Sinčić Hart rođen je početkom maja ove godine. 

 

View this post on Instagram

My love 💕

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.