JET SET

Izvukla se iz pakla: Pogledajte kako danas izgleda problematična Amanda Bajns

Film "She's the Man" bio je jedan od najpopularnijih u godini svog nastanka 2006., ali danas njegova glavna glumica Amanda Bajns tvrdi da ju je poslao "u duboku depresiju na četiri do šest mjeseci''

Amanda Bajns: Želi se vratiti glumi. Društvene mreže

Index.hr

27.11.2018

Film "She's the Man" bio je jedan od najpopularnijih u godini svog nastanka 2006., ali danas njegova glavna glumica Amanda Bajns (Amanda Bynes) tvrdi da ju je poslao "u duboku depresiju na četiri do šest mjeseci".

Problematična glumica progovorila je za magazin "Paper" četiri godine nakon javnog živčanog sloma. Kako je otkrila, "čudno i izvantjelesno iskustvo te uloge donijelo joj je psihičke bolesti". 

- Bila sam u dubokoj depresiji četiri do šest mjeseci jer mi se nije sviđalo kako sam izgledala kad sam glumila muškarca. Nikad to nikome nisam rekla - priznala je danas 32-godišnja glumica.

U filmu Amanda glumi djevojku koja se pretvara da je muškarac da bi upala u fakultetsku nogometnu momčad. 

Amanda je u to vrijeme glumila da ima poremećaj pažnje da bi joj psihijatar prepisao lijek "adderall".

- Definitivno sam zloupotrebljavala taj lijek - rekla je, dodavši da je bila pročitala da je odličan za mršavljenje.

Tokom snimanja filma "Hall Pass" u 2010. žvakala je "adderalle" u svojoj prikolici jer je vjerovala da će je tako brže udariti. Na kraju više nije bila u stanju zapamtiti svoj tekst. 

Kad god bi se vidjela na ekranu, poludjela bi jer je mislila da je debela, a potom je napustila snimanje filma. Isto je napravila i na snimanju filma "Easy A". 

- Bila sam napušena kad sam se vidjela na ekranu i iz nekog razloga to je stvarno utjecalo na mene. Ne znam je li to bila psihoza izazvana drogama ili nešto drugo, no utjecalo je na moj mozak drugačije nego što utječe na druge ljude. Potpuno je promijenilo moju percepciju - rekla je.

Trenutno je studentica na modnom institutu dizajna i prodaje u Los Anđelesu te bi trebala diplomirati početkom sljedeće godine.

Iako sanja o tome da pokrene svoju modnu liniju, želi se vratiti glumi.


View this post on Instagram

Amanda, please! #breaktheinternet

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.