JET SET

Silvester Stalone: Sve mora proći i završiti

Američki glumac Silvester Stalone u srijedu je natuknuo da je možda stiglo vrijeme da se oprosti od uloge boksera Rokija Balboe, kojeg je igrao u sedam filmova

Silvester Stalone. Društvene mreže

Index.hr

29.11.2018

Američki glumac Silvester Stalone (Sylvester Stallone) u srijedu je natuknuo da je možda stiglo vrijeme da se oprosti od uloge boksera Rokija Balboe (Rockyja Balboe), kojeg je igrao u sedam filmova.

Nažalost, sve mora proći i završiti - napisao je Stalone uz video koji je postavio na Instagram u srijedu, sedam dana nakon početka prikazivanja filma ''Creed II'' u SAD. 

"Ovo je vjerovatno moj posljednji rodeo, to što se dogodilo, nikad nisam očekivao'', kazao je 73-godišnji glumac u videu.

- Mislio sam da je s Rokijem gotovo 2006. i bio sam time zadovoljan, ali iznenada se pojavio taj mladi čovjek Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan) i cijela se priča promijenila." 

Staloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rokiju od kojih se posljednji prikazivao 2006. i potom ponovo u filmu "Creed: Legenda je rođena" 2015. 

U 2016. uloga je Staloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus, 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarista za prvi film u seriji.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.