JET SET

Biografija Megan Markl: Brojni nepoznati detalji ugledali svjetlost dana

Lijepa Amerikanka, koja je u vrijeme kada je biografija pisana imala 24 godine, otkrila je da je visoka 167,5 centimetara

Megan Markl. Arhiv

Avaz.ba

9.12.2018

Vojvotkinja nije oduvijek uživala u finansijskom blagostanju. Naime, prije nego što se udala za princa Harija, Megan Markl se, baš poput nas običnih smrtnika, borila za pronalaženje poslovnih angažmana. 

Dok se još nije ni poznavala s Harijem, Megan je slala svoju biografiju na razne konkurse za posao. 

Bivša glumica je, uz molbe za posao, redovno slala i biografiju, koja je sada ugledala svjetlost dana i otkrila brojne detalje o vojvotkinji, od kojih su neki prilično neobični.

Lijepa Amerikanka, koja je u vrijeme kada je biografija pisana imala 24 godine, otkrila je da je visoka 167,5 centimetara, ali i teška 51 kilogram. 

Megan je istakla da izvrsno govori španski i francuski jezik, dok engleski govori s čak tri naglaska - južnjačkim, argentinskim i francuskim. Priznat ćete, to je vještina koja bi svakom glumcu dobro došla. Osim toga, zna da pleše balet, step i džez.

Međutim, mnoge je zaintrigirala činjenica da je vojvotkinja posebno talentirana za kik-boks. Jedno je sigurno, njoj se niko ne bi želio zamjeriti. 

Podsjetimo, vojvotkinja nikada nije skrivala da voli fitnes i jogu. Čini se da se ona zaista drži izreke "u zdravom tijelu, zdrav duh".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.