JET SET

Na Severininom Instagramu došlo do nagle promjene

Pjevačica je aktivnija nego inače na društvenim mrežama

Severina Kojić. Arhiva

Avaz.ba

10.12.2018

Posljednjih dana pišu da se Severina i Igor Kojić navodno razvode. Pjevačica se na Instagramu trudi pokazati da ona nije zabrinuta .

Severinini pratioci mogli su primijetiti da je ona u posljednje vrijeme aktivnija nego inače na toj društvenoj mreži te da skoro svakodnevno nešto objavljuje. U posljednjih sedam dana Severina je imala čak osam objava, i to su sve bile privatne fotografije i snimci, za razliku od proteklih mjesec, kad je objavljivala uglavnom snimke vezane uz novi album ili poslovna snimanja, i to nešto rjeđe. 

Posljednje što je objavila je selfi u opuštenom izdanju - širokoj bijeloj košulji te s prirodnim makeupom.

- Oko moje sanjivo - napisala je u opisu fotografije te otkrila da je fotografija nastala na jednom snimanju povezanom s njenim novim albumom koji bi uskoro trebao izaći. 

Prije toga je objavljivala nekoliko fotografija i snimaka s njihove afričke svadbene ceremonije, koje je skrivala čak dvije godine. 

Inače, priče o razvodu počele su nakon što se Severina nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe u Beogradu, a srbijanski "Kurir" je nakon toga napisao da se Severina posvađala s Igorom na pola puta za Beograd te se vratila u Zagreb. Ona je nakon toga objavila njihov zajednički selfi te napisala da "nema problema".

Za te navodne "probleme", srbijanski mediji našli su i jednog krivca, i to suprugu Željka Joksimovića, voditeljicu Jovanu, koja Severini navodno nije draga zbog toga što je u svojoj emisiji jednu gošću ispitivala o tome kakva je Severinina majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.