OTVORENO Iznijela mišljenje o kritikama cjelokupne javnosti nakon što se udala za pjevača

Hajli Biber: Instagram širi negativnost

Priznala da je prethodnih mjeseci bila pod velikim pritiskom

cdm
11.12.2018 07:55

Hajli Boldvin: Kad god uzmem pauzu od Instagrama, osjećam se mnogo bolje

Foto: Instagram

Manekenka Hajli Biber (Hailey Bieber) nedavno se obratila putem Instagrama i iznijela svoje mišljenje o kritikama cjelokupne javnosti nakon što se udala za pjevača Džastina Bibera (Justin). 

Manekenka koja je nedavno promijenila svoje prezime iz Boldvin (Baldwin) u Biber rekla je kako je u prethodnih nekoliko mjeseci bila pod velikim pritiskom. Ona je istakla kako su društvene mreže vrlo opasne i mogu izazvati gomilu problema ukoliko ste često prisutni na njima.    

Kad god uzmem pauzu od Instagrama, osjećam se mnogo bolje i sretnije. Iste sekunde kad se vratim na Instagram, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, Instagram je nevjerovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada, svaki put kada otvorite Instagram, neko razbija vaš posao, vašu vezu ili u suštini bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne vjerujem da smo pozvani da živimo život gdje smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili - navela je gospođa Biber.

NA VRH