SREĆA

Maid Hećimović svojoj Ajli posvetio divnu rođendansku poruku

Pjevač i njegova supruga su nedavno stupili u brak

Svojoj dragoj posvetio krasnu poruku. Facebook

Piše: A.Mujezinović

12.12.2018

Naš popularni mladi pjevač Maid Hećimović poznat je po tome što svoju suprugu iznenanđuje iz dana u dan. Izjave ljubavi svojoj dragoj Ajli upućuje svakodnevno, što možemo biti svjedoci prilikom pregleda njegovog Facebook profila.

Pjevač se odlučio na romantičan način obratiti svojoj ljubavi te je sastavio dirljivu poruku kojom je Ajli javno čestitao rođendan. Ovo nije prvi put, ali je ova poruka uistinu posebna.

Fotografija koju je pjevač objavio uz status na Facebooku. Facebook

Maidovu poruku posvećenu njegovoj životnoj saputnici prenosimo u cijelosti:

- Draga moja ljubavi, ženo, prijatelju i saputnice! Hoću da znaš da si moj život svojim prisustvom učinila posebnim i da je svaki tren proveden kraj tebe dragocjen! Ove godine si me učinila najsretnijim muškarcem na svijetu jer si postala moja supruga i jer si pristala da baš ja s tobom krojim našu zajedničku budućnost! Želim ti da kroz cijeli život koračaš sretna, ponosna i prelijepa bas kao na ovoj slici a da te ja gledam sa najvećim divljenjem, koračajući ruku pod ruku zajedno s tobom! Fond riječi u našem rječniku je zaista presiromašan da bih opisao ono sto istinski osjećam prema tebi. Dovoljan je samo jedan tvoj pogleda i da svaku moju tugu pretvori u sreću i da svaku moju ljutnju pretvori u ljubav. Ti si zapravo moja dobra vila i želim da to ostaneš zauvijek. A kad nam jednog dana dođe vrijeme odlaska, volio bih da sklopim oči barem na minut prije tebe i da te čekam u beskraju! Sretan rođendan ljube, volim te najviše na svijetu!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.