JET SET Ostvarili blizak odnos i otkrili zajedničke interese

Nakon 30 godina saznala da joj je otac jedan od najslavnijih glumaca na svijetu

Danas su joj 64 godine i uspjela je ostvariti kontakt s ocem

Avaz.ba
13.12.2018 21:46

Klint Istvud

Foto: Društvene mreže

Lauri Murej (Laurie Murray), koja je odmah nakon rođenja završila na usvajanju, više od 30 godina tražila je svog biološkog oca, a šokirala se kad je saznala da se radi o jednom od najpoznatijih glumaca na svijetu, Klintu Istvudu (Clint Eastwood).

Danas su joj 64 godine i uspjela je ostvariti kontakt s ocem koji navodno nije znao ni da ona postoji. "Daily Mail" prenosi da su ostvarili blizak odnos i otkrili zajedničke interese, te da odlaze na porodične odmore.

Vijest su službeno objavili na premijeri novog Klintovog filma u Los Anđelesu, gdje se Lauri pojavila sa svojih sedam braće i sestara, te se fotografima predstavila kao Lauri Istvud.

Lauri je otkrio Patrik Mekgiligan (Patrick McGilligan), dok je pisao glumčevu biografiju. Njena je majka bila u tajnoj vezi s Klintom dok je on bio zaručen sa svojom prvom ženom Megi Džonson (Maggie Johnson).

Nakon što je saznala ko su joj pravi roditelji, pokušala je stupiti u vezu s njima. Njena biološka majka nije htjela kontakt s njom, no Klint ju je navodno odmah prihvatio.

Iako donedavno nisu izašli u javnost, Klint ju je poveo na dodjelu Oskara još 2004. godine, a njeni prijatelji otkrivaju da se najviše zbližila sa svojom bakom, Klintovom majkom Rut Vud (Ruth Wood). 

  • Lauri Murej i Klint Istvud
    Lauri Murej i Klint Istvud Foto: (Društvene mreže)
NA VRH