JET SET

Karl Koks stiže na Exit sa specijalnim trosatnim setom

Kralj elektronske muzičke scene uvijek rado viđen gost

Cox: Stiže na EXIT. Arhiv

cdm.me

21.12.2018

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Karl Koks (Carl Cox) odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu narednog ljeta.

Zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita bit će visoka od samog starta jer već prvog dana, u četvrtak, 4. jula, očekuje se specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih sati. Bit će ovo ujedno i obilježavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće zabave u historiji elektronske muzike.

- To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava - potvrdio je Koks i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem.

- Novac ne može da kupi taj osjećaj, ovdje moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!

Iako je Koksova veza sa Exitom dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo vidjeli na Dance Areni, a glavni razlog tome je njegova odluka od prije nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa. Zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom danas pravi praznik i jedno od iskustava koje se ne propušta.

Koks već decenijama važi za jednog od najtraženijih DJ-eva svijeta, a poslije petnaest sezona njegovih legendarnih “Revolution” zabava na Ibici, nezvanično je krunisan kao kralj ovog jedinstvenog ostrva. 

Kako je to izgledalo, već daleke 2009. godine, možete pogledati u nastavku, te sami procijeniti je li zasluženo krunisan za kralja scene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.