CEREMONIJE

Nataša Bekvalac: Ovo će biti moja najveća pobjeda

Više od 60 poznatih ličnosti učestvovat će u programu koji će trajati oko četiri sata

Bekvalac: Svaki moj nastup je neka mala pobjeda

Piše: Avaz.ba

7.1.2019

Štark arena u Beogradu 29. januara bit će puna muzičkih zvijezda iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije, kada će se okupiti na prvoj regionalnoj dodjeli muzičkih priznanja “Music Awards Ceremony” (MAC).  

Više od 60 poznatih ličnosti učestvovat će u programu koji će trajati oko četiri sata, a, osim dodjele više od 30 priznanja, u revijalnom dijelu svečane ceremonije najveće regionalne muzičke zvijezde izvest će specijalno osmišljene i režirane nastupe samo za ovu priliku.

- Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i koliko sam počastvovana što sam dio ovako velikog projekta i što sam odabrana, na neki način, tako da meni jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svjetlu i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom nego i pred samom sobom - rekla je Nataša Bekvalac, čime je potvrdila da će biti dio MAC-a.

Pjevačica je najavila da će na MAC-u pobijediti samu sebe, jer je, osim aviona, njen najveći strah scena.

- Svaki moj nastup je neka mala pobjeda, a ovo će biti najveća – dodala je Bekvalac.

Ranije su Bajaga, “Van Gogh”, Petar Grašo, Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Tony Cetinski i Karolina Gočeva potvrdili da će biti dio MAC-a.

Publika iz cijelog regiona ima priliku da na sajtu MAC-a https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija glasa za svoje omiljene izvođače. Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasalo više od 300.000 ljudi.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.