JET SET

Krisi Tajgen pokazala bujne grudi

Lijepa manekenka bila je glavna meta na dodjeli filmskih i televizijskih nagrada

Krisi Tajgen. Društvene mreže

Avaz.ba

14.1.2019

Nekadašnja manekenka Krisi Tajgen (Chrissy Teigen, 33), supruga američkog pjevača Džona Legenda (John Legend, 40), bila je glavna meta okupljenih na 24. dodjeli filmskih i televizijskih nagrada "Critics' Choice Awards" u Kaliforniji.

U bijeloj toaleti bez naramenica istaknula je bujne grudi, a sa srebrnim detaljem dodatno je naglasila vitak struk iako je rodila drugo dijete, sina Milesa (Myles) prije sedam mjeseci. Veliki izrez otkrio je duge noge, ali i srebrne metalik sandale u koje se, kako je rekla Krisi, odmah zaljubila.  

- Zašto sam Bože pristala otići na dodjelu ili na bilo koji događaj samo dan nakon Džonove zabave. Ovo je velika pogreška, velika pogreška i da, biti elegantna je problem - požalila se fanovima.

Iako je gunđala na društvenim mrežama kako joj je teško odijevati se, šminkati i doći na dodjelu u punom sjaju, upravo to je učinila.   

Fanovi para često ih hvale zbog toga što ne iskrivljuju stvarnost i prikazuju se baš onakvima kakvi jesu. Primjerice, priznaju fanovima kad se posvađaju. Također, Krisi je bila iskrena i oko skidanja kilograma nakon trudnoće. Uopće se nije zamarala viškom već je redovno spremala nezdrava jela po svom guštu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.