Lidija Bačić, nakon što je nahvalila samu sebe, objavila seksi fotografiju

NEVJEROVATNO Pozirala u crnom kupaćem kostimu

Lidija Bačić, nakon što je nahvalila samu sebe, objavila seksi fotografiju Fotografiju je za manje od pet sati lajkalo više od pet hiljada ljudi

Lidija Bačić objavila je kako izgleda januar u njenom kalendaru.

Pjevačica je za prvi mjesec kalendara pozirala u crnom kupaćem kostimu te objektivu fotoaparata okrenula svoju zadnjicu, na koju je veoma ponosna.

Želi da što više njenih fanova naruči kalendar koji košta 50 KM.

Fotografiju je za manje od pet sati lajkalo više od pet hiljada ljudi. Pjevačica je jučer nahvalila samu sebe, a danas se pohvalila brojkom od 100 pretplatnika na YouTubeu.

View this post on Instagram

Kalendar 2019 naručite na : [email protected] ✔ #kalendar2019 #planetlillle #istasiglas

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

- Ako nekoga uznemirava moja "#nevereverphotoshop" slika... pitam se... kako će tek biti kada bace uho na moje LIVE izvedbe i spotove s milionskim klikovima "#istasiglas"? Lako je to!!! Samo treba ukucati na YouTube "#planetlillekanal!!!" - napisala je Lidija na Instagramu.

View this post on Instagram

Ako nekoga uznemiruje moja #nevereverphotoshop slika...pitam se...kako će tek biti kada bace uho na moje LIVE izvedbe i spotove sa milijunskim klikovima #istasiglas ? Lako je to !!! Samo treba ukucati na YouTube #planetlille kanal !!! Ili doći na neki od mojih brojnih koncerata #lidija6godina570koncerata :) A ja sam #sretnaspretnapametna Hvala na pitanju ;)

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH