TWITTER

Sergej Trifunović izvrijeđao novinarku, pa objavio njen broj telefona

Mnogi korisnici su mu dali do znanja što misle o takvom potezu

Avaz.ba

23.1.2019

Glumac Sergej Trifunović je novinarku koja ga je zamolila za komentar nazvao k*rv*m i objavio njen broj mobitela na Twitteru. 

- Prvo - ko tvrdi da si ti uopšte novinar? Samo ti. Ali, i ja sam astronaut. Što se tiče moje komparacije vas i k*rv*-izvinjavam se k*rv*m* - napisao je.

Kasnije je obavijestio pratioce da je obrisao objavu s njenim brojem i još jednom ponovio uvredu. 


- I obrisah tvit s njenim brojem. Jer to je jedino tražila. To što je smatram k*rv*m, nije je bogznakako uznemirilo. Više je da svijet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne? - napisao je on.

Na njegove je riječi reagiralo "Udruženje novinara Srbije" koje ga je pozvalo da se ispriča novinarki "Srpskog telegrafa" Ivani Žigić, a i mnogi korisnici Twittera su mu dali do znanja što misle o takvom potezu.   

"Da nije žalosno, bilo bi smiješno, Seržo je gnjida od čovjeka kakva se dvaput ne rađa.", "Sergej je sve ono najgore što postoji u čovjeku", "Droga mu je potpuno spržila mozak". "Zašto vrijeđate žene? Zašto ako se želite baviti politikom? Ne ide to, omrznut će vas narod i tu je kraj. Džaba glumačka karijera", "Kad muškarac ženu smatra k*rv*m to govori o muškarcu", "Nije uvreda kad vidiš ko te proziva k*rv*m, Sergej je neuračunljiv", pisali su oni. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.