HEDONIZAM

Za koja putovanja je Lepa Brena iskeširala 20.000 eura

Poznata pjevačica već skoro tri decenije praktikuje da tokom januara i februara odvoji nekoliko sedmica samo za uživanje sa porodicom

Lepa Brena

Avaz.ba

2.2.2019

Lepa Brena, njen muž Boba i sinovi Stefan i Viktor Živojinović 4. januara otputovali su na godišnji odmor na luksuzne, egzotične i skupe svjetske destinacije, a to zadovoljstvo koštalo ih je  20.000 eura, prenosi espreso.rs.

Poznata pjevačica već skoro tri decenije praktikuje da tokom januara i februara odvoji nekoliko sedmica koje posvećuje najbližim članovima porodice, a to vrijeme uvijek provode daleko od Srbije. Do sada su uglavnom posjećivali jednu ili dvije destinacije, dok su ovaj put odlučili da obiđu i neke zemlje i gradove gdje do sada nisu bili. 

Brena, njen suprug i sinovi najprije su posjetili Vijetnam, potom su bili nekoliko dana na Tajlandu, a onda i u Singapuru i na Baliju.

Instagram

Pjevačica je nakon odmora na Baliju napravila pauzu od uživanja i relaksacije jer je imala zakazanu turneju u Australiji. U njenoj pratnji je bio i sin Stefan, sa kojim je nastupala u Melburnu, Pertu, Brizbejnu i Sidneju.

Instagram

Novac zarađen od koncerata u Australiji, porodica Lepe Brene je nastavila da troši ponovo na ljetovanje. Nakon Australije i Novog Zelanda produžili su na ostrvo Bora Bora, gdje borave već nekoliko dana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.