JET SET

Viki Miljković odlučila otkriti šta se dešava na snimanju "Zvezda Granda"

Pjevačica teško podnosi kada se njeni takmičari ne pokažu u najboljem svjetlu

Viki Miljković. Screenshot

Avaz.ba

10.2.2019

Pjevačica Viki Miljković jedna je od članica žirija "Zvezda Granda", a gotovo svakodnevno radi s kandidatima kojima je mentor. Međutim, kako saznajemo, osim toga što se trudi da tim mladim ljudima prenese svoje znanje, pjevačica teško podnosi kada se njeni takmičari ne pokažu u najboljem svjetlu.

- Viki je izuzetno senzibilna i pogađa je sve što se dešava u takmičenju. Ona se potpuno posvetila kandidatima, zaista se trudi i teško joj padaju negativni komentari na njihov račun - otkrio je dobro obaviješteni izvor i dodao: 

- Mnogi kandidati su prošli dalje, sad počinjemo da se pripremamo za treći krug. S obzirom na to da mi je ostalo još nekoliko kandidata koji nastupaju početkom marta i koji se bore za svoj plasman u naredni krug, moram i s njima da obnavljam gradivo, što bi se reklo, da utvrdim naučeno. 

Na navode o nepravdi koja se dešava tokom glasanja Viki je istakla da do nje dolazi kada se članovi žirija međusobno ne dogovaraju.

- Moram da priznam da je zasad manje-više realna situacija. Desi se nepravda, u smislu da se mi ne dogovaramo. Onda jedan iz žirija očekuje da će neko drugi da da glas, što se ne desi. Tada dođe do toga da neko nepravedno ostane bez ijednog glasa. To nije samo slučaj s mojim kandidatima, to može da se desi bilo kome od nas, kao što se i dešava. Nekad mi zbog toga bude baš krivo kad posle pogledam. Ne želim ni o koga da se ogriješim, ali to je sve stvar momenta. Međutim, uglavnom je sve realno. Ne može da se promijeni slika je li taj neko na čekanju ili je za direktan prolaz - kaže pjevačica i dodaje da zbog posla ima malo vremena za uživanje.

- Imam jako malo slobodnog vremena, malo mi ostane i sve ovo zna da bude naporno, pogotovo mentorski rad s kandidatima - navela je Viki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.