AMERIKA

Postoji razlog zbog kojeg Meghan još nije otvorila poklone s darivanja djeteta

Otputovala u Ameriku

Megan prekršila kraljevsko pravilo. Arhiva

Avaz.ba

22.2.2019

Proslava darivanja prvog djeteta Megan Markl (Meghan Markle) i princa Herija (Harryja) koštala je otprilike 150 hiljada eura. 

Vojvotkinja od Suseksa nedavno je, po ko zna koji put, još jednom prekršila kraljevska pravila te je otputovala u Ameriku gdje su joj prijatelji pripremili darivanje bebe koja se uskoro treba roditi.

I dok je većina njenih obožavatelja s nestrpljenjem očekivala trenutak u kojem će otkriti kakve je sve to poklone dobila, po svemu sudeći, to se ipak neće dogoditi. Barem zasad.

Naime, na proslavi se pojavila i jedna od najbližih Meganinih prijateljica, voditeljica Gejl (Gayle) King koja je u svojoj emisiji "This Morning" otkrila kako je izgledalo darivanje, ali je odlučila i dalje zadržati u tajnosti što je ona poklonila djetetu. 

Ipak, otkrila je kako je vojvotkinja odlučila ne otvoriti poklone koje je dobila. Pomalo očekivano, iza toga se skriva potpuno logičan (i presladak) razlog.

- Nije otvorila nijedan od poklona jer to želi učiniti kada ona i Heri ponovno budu zajedno - objasnila je King.

Inače, darivanje je održano u hotelu The Mark i navodno ga je platila teniska legenda Serena Vilijams (Williams), a cvjetni aranžmani koji su krasili prostor kasnije su donirani obližnjim centrima za liječenje.

- Mislim da je to jako slatko. Govori o tome ko je ona. Vrlo je ljubazna, vrlo je velikodušna i stvarno, stvarno slatka osoba - prokomentirala je Gejl i maksimalno nahvalila svoju prijateljicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.