OSCAR

Dženifer Lopez je kao vino: Savršena haljina u kojoj se čak i latino diva teško kretala

Avaz.ba

25.2.2019

Lopez u društvu dečka Aleksa Rodrigeza - Avaz
Mamila poglede na crvenom tepihu - Avaz
Mamila poglede na crvenom tepihu - Avaz
Mamila poglede na crvenom tepihu - Avaz
Mamila poglede na crvenom tepihu - Avaz
+2

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je modna eksperimentatorica koja je u svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri probala sve trendove.

Nema toga što ona nije nosila – od izuzetno kratkih minica do dugih večernjih haljina obično začinjenih vrtoglavim potpeticama. I u većini tih odjevnih kombinacija izvrsno se snašla, prenosi Dnevnik.hr.

No haljina Toma Forda, koju je odabrala za 91. dodjelu filmskih nagrada Oscar pokazala se kao veliki izazov. Latino diva na dodjelu je došla u ulozi prezenterice, a poglede je plijenila zapanjujućom haljinom napravljenom od desetaka komadića ogledala koju je sparila s odgovarajućom srebrnom torbicom.

Iako je kreacija bila napravljena po mjeri lijepe 49-godišnjakinje, kroj je ipak bio mrvicu preuzak i predugačak za normalno kretanje. Baš zato Dženifer se u svakom trenutku pridržavala za svojeg zaručnika Aleksa Rodrigeza (Alex Rodriguez), a kasnije i kolegu Krisa Evansa (Chris Evans) s kojim je proglasila dobitnika u kategoriji najboljeg produkcijskog dizajna.

I "zakopčana do grla“ slavna pjevačica i glumica mamila je poglede svih okupljenih, te je za svoj stajling dobila bezbrojne pohvale modnih stručnjaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.