JET SET

Ovi detalji otkrivaju da Megan Markl možda nosi djevojčicu

Na društvenim mrežama pojavilo se puno detalja koji ukazuju da nije dječak

Megan Markl. Arhiv

Avaz.ba

25.2.2019

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da Megan Markl (Meghan Markle) nosi dječaka. Naime, Markl je otputovala u Njujork, gdje su joj prijatelji pripremili zabavu darivanja bebe.

U jednom luksuznom hotelu se, navodno, okupilo 15 najbližih prijatelja bivše glumice. Brojni novinari i fotografi kampirali su ispred hotela i tako uočili da glumica Abigejl Spenser (Abigail Spencer) na zabavu stiže s plavom vrećicom u rukama zbog čega je zaključeno da je kraljevska beba muškog spola. 

No, sada se na društvenim mrežama pojavilo puno detalja koji ukazuju da je ipak riječ o djevojčici.


Na zabavi su bili posluženi ružičasti kolačići, a ta boja pojavila se i u prekrasnim cvjetnim aranžmanima koje je na Instagramu objavila Luis Miler (Lewis Miller).

Vojvotkinja je cvijeće nakon zabave donirala organizaciji "Repeat Roses", koja ga reciklira i donira humanitarnim organizacijama u Njujorku. Tako je cvijeće, između ostalog, završilo u bolnicama na odjelima u kojima se odrasli i djeca liječe od raka. 

Fotografi su uočili i ružičasti aparat za šećernu vunu, no Megan Markl i princ Hari (Harry) spol bebe ne namjeravaju otkriti prije rođenja bebe jer tako nalaže kraljevska tradicija pa bi se tačna informacija trebala znati tek u aprilu.

View this post on Instagram

Oh what fun it was to teach an “amazing” flower class yesterday for Meghan Markle (So sweet! So engaged! A class act!) and her closest pals at the Mark Hotel! Thank you to my dear friend Jennifer @jzevents for asking me to be a part of this experience, for my friend Darcy @darcymiller for styling the most beautiful dessert buffet, Julie @ladyjcreative for the chicest baby shower games ever invented and @repeatroses for delivering the finished arrangements to ACS Hope Lodge and Unique People Services. It’s all fun and games but ultimately giving back is the most satisfying! #mymindisblown #sothankful #nothingforgranted #lewismillerdesign #stylingnature #inconstantpursuitofbeauty 🤷‍♂️🌺🐞

A post shared by Lewis Miller Design (@lewismillerdesign) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.