JET SET Na Instagramu

Misici oduzeli krunu zbog neprimjerenog ponašanja

Organizatore je naljutila lažući im da je bolesna i da zbog toga ne može odrađivati zadatke koje joj je nova titula donijela

Avaz.ba
25.03.2019 14:50

Alesia Semerenko nedavno je ponijela titulu Miss Moskve 2018. godine, a iako je na trenutak ispunila svoj san, on je ubrzo postao vrlo neugodna stvarnost zbog njenog nedoličnog ponašanja.

Tako su joj oduzete titula i kruna, što je objavljeno i na službenom Instagram profilu takmičenja, prenose ruski mediji, zato što nije obavljala dužnosti koje je trebala te se nije pojavljivala na događanjima na kojima je trebala biti. 

Organizatore je naljutila lažući im da je bolesna i da zbog toga ne može odrađivati zadatke koje joj je nova titula donijela, a onda se na Instagramu hvalila kako uživa na putovanjima. 

- Pobjednica glavnog takmičenja ljepote u Moskvi Miss Moscow - 2018 gubi svoju titulu i krunu zbog potpunog nepridržavanja uvjeta ugovora - izjavili su organizatori na Instagramu te dodali kako je ovo prvi takav slučaj.

Za vrijeme kad je trebala obavljati svoje dužnosti kao Miss Moskve, Alesia se kupala i sunčala na egzotičnim lokacijama poput Maldiva, a svoju avanturu podijelila je s fanovima, što ju je koštalo novopečene titule najljepše.

Komentari

NA VRH