JET SET

Aleksandra Prijović - Od kafanske pjevačice do silikonske lutke

Prije nego što je postala snaha Lepe Brene, ona se dosta fizički promijenila

Aleksandra Prijović. Instagram

Avaz.ba

28.3.2019

Aleksandra Prijović jedna je od malobrojnih s estrade koja je za samo sedam godina, koliko je prošlo od njenog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, od pjevačice iz lokalnih kafana i s romskih veselja postala jedna od najplaćenijih folk zvijezda.  

Ona je započela karijeru još kao djevojčica, s 13 godina je snimila dvije pjesme i ubrzo je ušla u kafane, pod šatore na vašarima, ali tek je nakon „Grandovog“ takmičenja izašla iz anonimnosti. Kako je trasirala estradni put i ona se mijenjala. Pare od nastupa je slagala i kada je imala određenu sumu, počela je da ulaže u svoj izgled.

Estetski hirurg postao joj je najbolji drug, pa sada, samo sedam godina nakon što je kročila na estradu, ona je gotovo neprepoznatljiva. Nema ničega što podsjeća na djevojčicu koja je iz Belog Manastira došla u veliki Beograd da osvoji estradu. A s pokušajima da osvoji pjevački tron, Prija je osvojila i Filipa. I to Živojinovića. Bobinog sina, nasljednika „Grand produkcije“.


Aleksandra Prijović. Kurir

Prije nego što je postala snaha Lepe Brene, ona se dosta fizički promijenila.

Stavila je silikone u grudi, povećala usne, smanjila nos, stavila nove zube i istetovirala obrve.

Operirala je i uši, a priča se i da se pozabavila i jagodicama. Njoj se to isplatilo, pa sada mnogi, osim što vole da je slušaju, uživaju i u njenom izgledu.

Trenutno ima koji kilogram viška, ali ne može joj se zamjeriti jer se tek porodila, ali će se Prija sigurno pozabaviti svojom linijom, pa makar opet išla kod plastičara.

Aleksandra Prijović. Kurir

View this post on Instagram

@dusannpetrovic 💪🏻❤️ #tb

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.