NESVAKIDAŠNJE

Milijanina majka progovorila o vezi svoje kćerke i 53 godine starijeg muškarca

Slađana smatra da se region šokira nad svim tim samo iz jednog razloga

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ušli u rijaliti "Parovi". Arhiv

Blic

28.3.2019

Protekla noć u "Parovima" nije bila baš najbolja za Milojka Božića (74) i Milijanu Bogdanović (21) koji su se svađali s ostalim učesnicima "Parova".

Njena majka Slađana Bogdanović je za "Blic" ispričala da njenom djetetu nije dobro te šta zaista misli o vezi svoje kćerke i 53 godine starijeg muškarca.

- Sinoć sam se javljala u program, razgovarala sam s njom. Znala sam da će ući, javila mi je, samo mi je žao što je onoliko tužna. Nije bila svjesna šta je čeka u "Parovima". Ona nije znala da je to psihičko ispiranje mozga. Ona je još dijete, nema ona pojma - rekla je Slađana Bogdanović za "Blic".

Ona ističe da nije šokirana zbog veze svoje kćerke sa starijim Milojkom te da svoje dijete nikada neće odbaciti.

- Niti sam bila šokirana niti sam bila iznenađenja. Ona oduvijek voli starije muškarce. Ona je bila 15 dana ovdje dok je on bio na operaciji. Pazila ga, čuvala. I iz toga se rodila ta ljubav. Moj suprug je '63. godište. Znala sam za njih i reagirala sam normalno. Podržala sam je. Bila sam prvi put šokirana kada sam saznala, kasnije sam je prihvatila. To je moje dijete. Kada će ljudi shvatiti da je to moje dijete, da je ja neću odbaciti. Ja moje dijete volim kakvo je takvo je. To je njen život. Lako je nekom ruku odsjeći, ali hajde nasadite mu je - kazala je Milijanina majka.

Ona smatra da se region šokira nad svim tim samo iz jednog razloga.

- Zato što smo mi sirovi Balkanci. Da su se pojavili bilo gdje u svijetu, oni bi bili interesantni.

Na pitanje bi li voljela dobiti unuče s obzirom na to da su Milojko i Milijana pričali da žele biti roditelji, rekla je da bi voljela dobiti unuče.

- Kako da ne bih! Normalno da bih voljela imati unuče - kazala je Slađana Bogdanović, koja je inače u kontaktu s Milojkovom djecom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.