JET SET

Pjevačicu Pink napali zbog fotografije sina: Evo šta je poručila hejterima

U komentarima se javilo mnoštvo trolova

Pink. Screenshot

Avaz.ba

1.4.2019

Pjevačica Pink se na Instagramu obračunala s hejterima koji su je napali nakon što je na društvenoj mreži objavila fotografiju s bazena na kojoj njen dvogodišnji sin nema hlače.  

Nakon što je prvi put objavila tu fotografiju, u komentarima se javilo mnoštvo trolova koji su fotografiju proglasili neprikladnom te je počeli vrijeđati. Pink je zatim obrisala fotografiju i ponovno objavila cenzuriranu verziju te se obratila hejterima.


- Nešto ozbiljno nije u redu s mnogima od vas. Raspravljate o pe***u moje bebe? O obrezivanju? Jeste li ozbiljni? Kao i svaka normalna majka na plaži, nisam ni primijetila da je skinuo svoju pelenu. Izbrisala sam fotografiju jer ste svi je*eno odvratni. I sada isključujem komentare i odmahujem glavom zbog društvenih medija i ratnika na tipkovnici i negativnosti koju donosite u živote drugih ljudi. Nešto ozbiljno nije u redu s mnogima od vas. Ne mogu vjerovati. Evo fotografija pelikana kojeg smo očito uhvatili i zlostavljali satima prije nego što smo mu mahali pe***m bebe pred facom, napisala je ljutita Pink uz novu fotografiju za koju je isključila mogućnost komentiranja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.