DOVITLJIVOST POZNATIH

Nestvarno: Kim Kardašijan iznajmljuje bikini, mnogi pratioci zgroženi

Cijena posudbe bikinija nije navedena, a s obzirom da se radi o kombinaciji "Kim&Chanel" cifra je sigurno velika

Instagram

Avaz.ba

9.4.2019

Chanelov oskudni vintage bikini postao je popularan zahvaljujući Kim Kardašijan (Kardashian, 38), a odsad se nalazi u trgovini "El Cycer" iz Los Anđelesa.

Bikini je kreirao Karl Lagerfeld još 1996., a prva ga je nosila na Chanelovoj reviji manekenka Stela Tenant (48). Ono što bikini čini posebnim je to što ga umjesto kupovine možete samo iznajmiti i to na 72 sata.  

Iako se mnogima ova ideja nije svidjela, smatrajući je nehigijenskom pa i odvratnom, za vjerovati je da će biti uspješna. Ipak se Kim slikala u njemu za Instagram, a sve što ona obuče ne prolazi nezapaženo.

Cijena posudbe bikinija nije navedena, a s obzirom da se radi o kombinaciji "Kim&Chanel" cifra je sigurno velika.

 - Chanel vintage, molim vas budimo precizni - poručila je Kim uz seksi fotku na kojoj je atribute naglasila bikinijem luksuznog modnog brenda.

Prisjetimo se, pozirala je i u starim Guccijevim tangama, iz 1997., koje se još prodaju na internetu, a čija cijena dostiže 1.600 KM.

Osim u donjem rublju, Kim i ostalim modnim kombinacijama šokira ili osvaja obožavatelje, a tome svjedoče i njezine nedavne dvije kombinacije. Zvijezda je tako u Parizu obukla šljokičastu kombinaciju bodija i kombinezona izazivajući brojne kritike na društvenim mrežama.

Kombinaciji je dodala i svjetlucave najlonke te srebrne sandale oko čega su se fanovi složili da joj je to jedan od najvećih gafova, uz nedavni gotovo proziran kostim s uzorkom leoparda. 

- Izgleda neukusno i jeftino, ovako definitivno ne bi smjela izgledati jedna dama -  jedan je od mnogih negativnih komentara na društvenim mrežama.

Zanimljivo je i da Kardašijan u Parizu izlazi uz jake mjere sigurnosti jer se još uvijek boji zbog oružane pljačke koja joj se tamo dogodila 3. oktobra 2016. kada su je lopovi zarobili i ukrali joj skupocjeni nakit. 

To je najveća krađa nakita neke privatne osobe u Francuskoj u posljednjih 20-ak godina.  Francuska policija uhapsila je 17 osoba povezanih sa spomenutom pljačkom, od kojih je desetorici izrečena kazna. Ukraden joj je nakit u vrijednosti od 10 milijuna dolara, uključujući njezin skupocjen zaručnički prsten s 20-karatnim dijamantom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.