JET SET

Nakon razvoda ne štedi: Ana Kokić potrošila ogromnu svotu novca, a evo u šta je najviše uložila

Nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, pjevačica Ana Kokić odlučila se posvetiti kako kćerkama Tei i Nini tako i karijeri

Ana Kokić. Screenshot

Avaz.ba

11.4.2019

Nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, pjevačica Ana Kokić odlučila se posvetiti kako kćerkama Tei i Nini tako i karijeri.

Kako saznaje "Scena", ona je u renoviranje kuće u kojoj živi s kćerkama uložila pozamašnu sumu, dok će samo na četiri pjesme koje planira izbaciti do kraja godine potrošiti oko sedamdeset hiljada eura. 

- Nakon razvoda od Rađena, Ana je uzela život u svoje ruke i odlučila se u potpunosti posvetiti kćerkama i karijeri. Iza nje je težak period, ne samo kada govorimo o trenutku kada su odlučili se razvesti već i prije toga dok su postajali svjesni da među njima stvari ne štimaju. U tom periodu ona je radila, ali su je problemi pritiskali. Zato je sada okrenula novi list. Ana uveliko sprema četiri nove pjesme koje će objaviti do kraja godine, a u njih će uložiti pravo malo bogatstvo - kaže izvor blizak Ani i dodaje: 

- Svaka pjesma koštala ju je oko osam hiljada eura, dok će je spotovi za koje već zna scenario koštati nešto više od osam hiljada eura po singlu. Samo na taj kompletno audio-vizuelni efekt će dati oko 70.000 eura, a to je novac za koji je mogla kupiti stan. To dovoljno govori o tome koliko je ozbiljno pristupila nastavku karijere jer je bila zahtjevna i kada su numere i kada su spotovi u pitanju. U startu je rekla saradnicima da ne žali novac, ali da želi da joj se svaka pjesma u potpunosti dopadne, dok je u pisanju scenarija za ekranizaciju i sama učestvovala. Htjela je nešto potpuno drugačije.

S druge strane, kako se saznaje, Ana renovira porodičnu kuću u kojoj živi sa kćerkama.

- Ana se prije tri godine s nasljednicama preselila iz stana koji su ona i Nikola kupili u djevojačku kuću. Otada planira renovirati pojedine prostorije kako bi nasljednicama osigurala odvojene sobe. Zato je još početkom godine razgovarala sa izvođačima radova i dizajnerima kako bi našli rješenje i bukvalno prepakovali njen dosadašnji životni prostor. Radovi treba da počnu ovih dana, ali je Ana odlučila renovirati mnogo više od prvobitne zamisli. Kako i kod svakoga kada odluči da nešto radi u enterijeru, ona je vremenom dodavala po još nekoliko stavki, mijenjala prvobitne ideje, zbog čega će to renoviranje potrajati. Koliko će novca morati izdvojiti za to, ne znam, ali sam siguran da je to mnogo veća suma od one koju je dobila u predračunu. Upravo zato što je poslije toga odlučila još neke stvari uraditi u kući - kaže izvor.

Maksimalno se posvetila Tei i Nini, koje su sada velike.

- Ana nije osoba na kojoj možete tako lako vidjeti tugu. Mislim da je taj brak davno preboljela, ne priča o prošlosti, samo o planovima. Primjetno je bolje raspoložena i puna entuzijazma. Maksimalno se posvetila Tei i Nini, koje su sada velike. Svi se raduju renoviranju kuće jer su zajedno učestvovali u i izboru ideja kako će izgledati nove prostorije.

Ana će, između ostalog, uskoro publiku obradovati i novom pjesmom “Ona prava ja”, čije stihove je otkrila, a za koje mnogi misle da su autobiografski. 

- Zaista je degutantno pričati o ciframa, nikada to u životu nisam radila pa neću ni sada. Svi znamo da, kada želite da pjesme zvuče dobro, a spot bude drugačiji od onoga što se trenutno nudi na tržištu, morate to i platiti. Željela sam upravo nešto tako i bila sam spremna platiti. Koliko, nije važno sve dok ponosno stojim iza toga - kazala je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.