PALO POMIRENJE

Zakopale ratne sjekire: Lepa Brena godinama nije htjela čuti za ovu pjevačicu

Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama, rekla je Brena svojevremeno

Lepa Brena je dugo godina bila ljuta na pjevačicu. Arhiv

Avaz.ba

4.5.2019

Vesna Zmijanac i Lepa Brena pomirile su se nakon dužeg vremena. Odnos između kolegica popravio se kada se Vesna pojavila u jednoj emisiji "Grand" televizije, što je označilo pomirenje između nje i Brene. 

Brena se na Vesnu naljutila prije tri godine, kada je Vesna otišla u "Farmu" i ostavila na cjedilu Sašu Popovića i nju.

- Vesna i Lepa Brena bile su u svoje vrijeme dvije najveće zvijezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamjerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali, uz posredovanje Saše Popovića, nekako je prešla preko te uvrede i pristala ući u žiri jedne emisije. 

Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na "Farmu" i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša ostali su u čudu, ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali - kazao je izvor. 

Vesna Zmijanac se pomirila s Lepom Brenom. Arhiv

- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čovjeka u svakom smislu - rekla je Brena svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.