SUKOB

Kličkova bivša djevojka tužila dečka za fizičko nasilje: Udarao ju je...

Američka glumica poznata po ulozi u seriji "Nashville"

Panetijer: Žrtva fizičkog nasilja. Arhiv

Avaz.ba

6.5.2019

Američka glumica Hajden Panetijer (Hayden Panettiere, 29), poznata po ulozi u seriji "Nashville", prije godinu je raskinula dugogodišnju vezu s bokserom Vladimirom Kličkom (42), a samo nekoliko mjeseci kasnije ušla u vezu s Brajanom Hikersonom (Brian Hickerson, 30). 

No, čini se kako Hajden ne cvjetaju ruže u vezi s Brajanom, s obzirom na to da ga je prije nekoliko dana privela policija u Los Anđelesu zbog optužbi za fizičko nasilje. Američki mediji pišu kako se par zabavljao te pio u svom stanu u Holivudu, a zatim su ušli u raspravu koja je završila fizičkim obračunom, prenosi 24sata.hr.

View this post on Instagram

Actress Hayden Panettiere’s boyfriend has been allegedly arrested for starting a physical fight with her! According to TMZ, “...the "Nashville" star and her BF, Brian Hickerson, were out drinking together in Hollywood Wednesday night before heading back to their pad. We're told the couple had an argument that turned physical, and at some point, cops were called ... it's unclear by whom. Police showed up around 2 AM Thursday, and our sources say they noticed redness and marks on Hayden's body. After interviewing both of them, we're told they determined Hickerson allegedly started the fight, and arrested him.” #haydenpanettiere #brianhickerson #celebrity #news #celebritynews #celeb #celebbelle Image: ERIC CHARBONNEAU/REX/SHUTTERSTOCK

A post shared by Celeb Belle (@celebbelle) on

Brajan je uhapšen u četvrtak u dva ujutro, a pušten je tek poslijepodne zahvaljujući kauciji. Policija je pokrenula postupak protiv njega.

- Nismo iznenađeni onim što se dogodilo. Od početka znamo da je Brajan slab sa živcima. Upozoravali smo Hajden, ali nije nas htjela slušati. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila stan i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekao je bliski izvor paru za američke medije. 

Hajden je u novembru prošle godine u histeričnom stanju nazvala policiju jer se Brajan svađao sa ocem Dejvidom (David), a naposljetku su se i fizički obračunali. Kako je pisalo u policijskom izvještaju, Brajan je s bocom u ruci lovio oca po dvorištu. Hajden je u suzama otvorila vrata, a policija je njenog dečka privela. Glumica s Kličkom ima kćerku Kaju Evdokiju (Kaya, 4). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.