TJENTIŠTE

OK avantura za pet prijatelja

Među učesnicima su Edo Maajka, "Dubioza kolektiv", "Franz Ferdinand", "Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips"...

Šesto izdanje OK Festa. Promo

Piše: N. Aj.

20.5.2019

Šesto izdanje OK Festa u Nacionalnom parku Sutjeska planirano je od 12. do 14. jula na Tjentištu.

Organizatori su odavno otkrili učesnike koji će nastupiti na tri stejdža, a među njima su i Edo Maajka, "Dubioza kolektiv", "Franz Ferdinand", "Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips"...

Ekipa OK Festa nudi i posebnu akciju pod nazivom "OK avantura za 5". 

Iskoristite posebne pogodnosti od 20. do 30. maja i uživajte u nezaboravnoj OK avanturi. Okupite ekipu, izaberite jednu od opcija koje nudi OK AKCIJA i prepustite se najboljoj zabavi - kažu organizatori.

Posjetioci OK Festa mogu birati između dva paketa u okviru akcije. Prvi paket je “OK kamp prijatelj", koji uključuje kamp i ulaznice za četiri osobe, plus jednu gratis po cijeni od 140 KM.

- Po cijeni četiri paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, pet prijatelja imat će priliku uživati u sjajnom festivalskom programu - pojašnjavaju organizatori. 

Drugi paket je “OK fest III", a on uključuje OK kamp, ulaznice i prijevoz za četiri osobe, plus petu gratis po cijeni od 280 KM. 

- Oni koji žele iskoristiti organizirani prijevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji, osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte, uključuje i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji pet prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni četiri paketa - govore organizatori.

Više informacija zainteresirani mogu dobiti na stranici www.okfest.net/#booking.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.