OK FEST

Kino na otvorenom na Tjentištu

Svi zainteresirani još mogu osigurati mjesto na ovogodišnjem OK Festu, a sve informacije mogu pronaći na njihovoj internet-stranici

Planirane su filmske projekcije

Piše: N. G.

11.6.2019

Ostalo je još nešto više od mjesec do održavanja šestog OK Festa, međutim, najvjernija festivalska publika - kamperi, već su osigurali svoje mjesto. 

Ove godine posjetioci na Tjentištu bit će u prilici da uživaju i u filmskim projekcijama u okviru "OK Cinema zone" na otvorenom.  

Riječ je o projektu Obale Art, "Operaciji kino" koja, u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom, posjećuje gradove Bosne i Hercegovine, promovirajući najnovija svjetska i evropska filmska ostvarenja, te publici širom države donosi dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

U "OK Cinema zoni", ispred hotela "Mladost" u petak 12. jula bit će prikazan film "Cold War"na velikom platnu, dok će se dan kasnije prikazivati film "Birds of Passage". Organizatori su se potrudili da, osim muzičkog dijela Festivala, sadžaj upotpune filmskim projekcijama pod zvjezdanim nebom. 

Svi zainteresirani još mogu osigurati mjesto na ovogodišnjem OK Festu, a sve informacije mogu pronaći na njihovoj internet-stranici.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.