JET SET

Megan Markl sama s djetetom: Princ Hari pobjegao u Rim

Megan Markl i princ Hari

Avaz.ba

30.5.2019

Maleni Arči Harison (Archie Harrison), sin Megan Markle (Meghan Markle) i princa Harija (Harry), baš i nije spavalica. Zbog toga je iza njegovih slavnih roditelja sad već nekoliko sedmica ispunjenih neprospavanim noćima.

Iako su službeno javnosti objavili da je maleni beba kakva se samo može poželjeti, unutar četiri zida situacija je malo drugačija. 

Harijev prijatelj Majkl Karaza (Michael Carrazza) ispričao je da mu se princ požalio da jako malo spava te da mu je put u Rim, kamo je ovih dana otišao, dobro došao da se malo naspava.

Megan je sina Arčija rodila 6. maja u jutarnjim satima, a dva dana kasnije prvi put ga je sa suprugom pokazala javnosti. Istog dana objavili su njegovo ime. 

- Svi kažu da dijete sve mijenja, osobito tokom prve sedmice života, no meni se čini kako se i u ova dva dana već puno toga promijenilo. Sjajan je osjećaj postati roditelj. Presretni smo što imamo svoje klupko sreće - rekao je tada Hari.

- Mislio sam kako je nemoguće da Hari još više zavoli djecu, no sada, kada je postao otac, sve je došlo do potpuno nove razine. Sada je involviran na drugačiji način - rekao je Harijev prijatelj Džon Hornbi (John Hornby).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.