JET SET

Bila je članica popularnog "Magla benda", rastali su se, a ovako pjevačica sada izgleda

Maja i Vladan Savić

Blic.rs

31.5.2019

Kada su vrhunac svoje popularnosti dostigli pjesmom "Samo se noćas pojavi", gotovo svi su na pravi način upoznali članove "Magla benda".

Iako ovaj bend postoji već nešto više od 10 godina, postoji i jedan nepoznat podatak. Prije samo tri godine stalni član njihovog benda bila pjevačica Maja Trumbetaš, inače u muzičkim krugovima svima dobro poznata kao odlična pjevačica i supruga jednog od najcjenjenijih gitarista Petra Trumbetaša, muzičara koji je radio velike muzičke projekte najvećih zvijezda i gitarasta kog na sceni možete vidjeti kao muzičku podršku velikih regionalih zvijezda. 

Atraktivna Maja svoju muzičku karijeru počela je sa 17 godina, i to upravo u ovom bendu. Nakon gotovo deceniju saradnje, s momcima iz benda razlišla se u prijateljskim odnosima i svoju muzičku karijeru riješila graditi samostalno. 

- Ništa nije lako, a ništa nije nedostižno – poručila je kratko pjevačica koja će uskoro predstaviti svoju drugu pjesmu, nakon što je, kako i sama kaže, probila led na muzičko nebo Srbije svojom prvom pjesmom koju inače potpisuje Saško Nikolić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.