JET SET Maja zahvalna na svemu

Rada Manojlović obradovalu sestru, a ovo je razlog

Alo.rs
06.06.2019 08:02

Rada Manojlović

Pjevačica Rada Manojlović riješila je obradovati sestru Maju. Želi je otvoriti frizersko-kozmetički salon u centru Beograda, saznaje "Alo".

Naime, Radina mlađa sestra je prije nekoliko sedmica završila kurs šminkanja kod jednog poznatog beogradskog vizažiste, a kako je dobila odličnu ocjenu nakon završenog kursa, njena starija sestra odlučila je obradovati.

- Radi je veoma važno da Maja bude osigurana, pa je shvatila da bi za nju bilo najbolje da joj otvori salon u kojem bi bila gazdarica, ali i radila s mušterijama. S obzirom na to da je u svom rodnom selu Četereže renovirala kuću i kupila ocu sve što mu je potrebno za poljoprivredne radove, sada je na red došlo osigurati i sestru, za koju je veoma vezana. Maja je bila oduševljena Radinom idejom, ali i vrlo zahvalna što ima toliko povjerenja u nju - otkriva izvor „Alo!“ 

Pjevačica trenutno, zajedno sa sestrom, traži odgovarajući lokal u Beogradu.

- Iako je Maji Požarevac blizu, Rada je odlučila da joj otvori salon u Beogradu, gdje će se i ona šminkati prije svakog gostovanja na televiziji, ali i nastupa. Ona smatra da će biti odlična reklama svojoj sestri, te da će tako privući veliki broj djevojaka i žena koje je prate na društvenim mrežama, pa Maja neće imati mnogo problema da stekne mušterije - otkriva izvor.

- Najveći problem im je trenutno otac, koji će ostati sam na selu, s obzirom na to da će Maja, koja je uvijek bila uz njega, sada više vremena provoditi u Beogradu. Ipak, njemu je najvažnija sreća njegovih kćerki, pa se složio sa Radinom idejom da salon bude u glavnom gradu. Maja će svakog vikenda putovati za Četereže, ali i tokom sedmice kada ne bude imala zakazane termine za šminkanje. U međuvremenu, treba naći frizere u salonu, ali i jednu pomoćnicu koja će šminkati s njom - otkriva izvor.

Komentari

NA VRH