JET SET

Žena Vila Smita pred kćerkom priznala: Imala sam spolni odnos utroje

Džada Pinket Smit. Screenshot

Index

21.6.2019

Jedan od gledanijih projekata ambicioznog Facebook "Watcha" je "Red Table Talk", produkcijski jednostavna emisija u kojoj ženski dio slavne holivudske dinastije Smit (Smith) sjedi za crvenim stolom i priča o svemu. Gledaocima se u početku svidjela njihova iskrenost pa su u otkrivanju porodičnih tajni otišli prilično daleko, toliko da 18-godišnja Vilov Smit (Willow Smith) pred kamerama svake sedmice sluša o vrućim seksualnim iskustvima svoje majke.

Džada Pinket Smit (Jada Pinkett Smith) se, u nedostatku dobrih uloga i filmova, prihvatila internetskog rijaliti formata i doslovno ga dovela do zvijezda. Gledaoci iz sedmice u sedmicu čekaju nju, njenu kćer Vilov, majku Adrijen (Adrienne) i razne goste, a iako svaka epizoda ima neku temu, razgovori se uglavnom svode na vruća priznanja, toliko vruća da neki članovi porodice to ne mogu podnijeti.

Ove sedmice odgovarale su na pitanja gledalaca, a pitanje koje je pokrenulo lavinu bilo je za Džadu i glasilo je: 

"Jesi li ikada probala trojac?" 

Iskrena kao i uvijek, Džada se nije ustručavala načeti temu. 

- Jednom sam imala trojac. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima - rekla je glumica i dodala kako "nije bilo dovoljno intimnosti".

To je samo jedna od seksi crtica koje o svojoj majci na sedmičnoj bazi sluša Vilov. Nedavno je Džada tako ispričala da je godinama bila ovisna o pornografiji, a sve o samozadovoljavanju naučila ju je baka.

Priznanja su, naravno, došla i s kćerkine strane. Vilov je kroz epizode majci, baki i javnosti otkrila da je jednom pokušala prerezati žile te da nije zadovoljna kako su slavni roditelji vodili njenu pjevačku karijeru (kao 11-godišnjakinja se proslavila pjesmom "Whip My Hair"). Isto tako Vilov je upravo od roditelja naučila sve o seksu, ali ne kroz neki edukativni razgovor - zatekla ih je u akciji, a oni to nisu ni znali.

"Talk show" je trenutno u drugoj sezoni emitiranja, a snima se u domu porodice Smit u luksuznom u Los Anđelesu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.