JET SET Takmičilo se 12 finalista

Proglašeni pobjednici talent-šoua "Nikad nije kasno"

O najboljim odlučili stručni žiri, zatim gledaoci glasanjem putem SMS-a, kao i Facebook glasači

Avaz.ba
24.06.2019 00:29

Lenče Kukić

Foto: Nikad nije kasno

U večerašnjoj emisiji, nakon napetog glasanja žirija, proglašeni su pobjednici četvrte sezone talent-šoua „Nikad nije kasno“, koji je za kratko vrijeme oduševio cijeli region.

Bejhan Ramov je pokupio najviše glasova publike, koja ga je podržala u SMS glasanju, a statuu mu je uručila Lepa Brena.

Lenče Kukić trijumfirala je u kategoriji Facebook glasanja, a nagradu joj je uručila Dragana Mirković. 

Lenče Kukić proglašena je dvostrukom pobjednicom. Naime, ova finalistkinja ponijela je pobjedu i od stručnog žirija, a statuu joj je uručio Saša Milošević Mare.

Za laskavu titulu najboljeg pjevača takmičilo se 12 finalista, a među njima su trojica iz Bosne i Hercegovine - Sabahudin Šabanović Dino iz Sarajeva, Milenko Pavlović iz Bosanske Gradiške te Saša Dedić Piksi iz Mrkonjić-Grada.

Stručni žiri, osim predsjednika Saše Miloševića Mareta, činili su Dragana Mirković, Aco Pejović i Lepa Brena.

Žiri je glasao po starom evrovizijskom sistemu, a tokom finala, putem telefonskog uključenja, glasali su i glumci, pjevači i kompozitori koji su tokom četvrte sezone bili dio popularnog talent-šoua.

Svoj sud o pobjedniku, osim stručnog žirija u studiju, dali su Sanja Ilić, Enes Begović, Bilja Krstić, Mirza Selimović, Neda Ukraden, Mile Kitić, Dejan Petrovič, Elvira Rahić, Tijana Dapčević, Zijo Valentino, Endži Mavrić, Radoslav Rodić Roki, Dragan Kojić Keba, Halid Bešlić, Slavko Banjac, Šerif Konjević, Aleksandra Živojinović, Ivan Milinković, Ana Sinicki i Tanja Banjanin.

Komentari

NA VRH