JET SET Nogometaš iskreno o njihovom odnosu

Oglasio se Pamelin muž: Ona je sve preuveličala

Avaz.ba
26.06.2019 16:22

Pamela Anderson i Adil Rami

Foto: Screenshot

Glumica Pamela Anderson (51) na društvenim mrežama napisala je da je njen dečko, francuski nogometaš Adil Rami (33) vara i obmanjuje već dvije godine. Častila ga je riječima kao što su ''lažljivo čudovište'', ''narcis'', ''sociopata''... Sad se na njene optužbe osvrnuo i sam nogometaš.

- Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu preuzeti čovjeka i dopustiti da se stvari preuveličaju. Pamela je potpuna osoba, koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimu i historiju koja se tiče samo nas - započeo je Adil izjavu. 

Nogometaš kaže da su Pameline tvrdnje o varanju netačne.

- Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidoni (Sidonie), koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarite femmees", koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to - zaključio je Adil.  

Podsjetimo, Pamela je posljednje dvije godine života opisala kao veliku laž. Kako kaže seks-ikona, nogometaš ju je naveo da misli da su suludo zaljubljeni, a potom je saznala da su dvije godine njenog života bile velika laž.

- Kako je moguće kontrolirati srca i umove dvije žene? Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam mogla pomoći - neutješna je Pamela. 

Komentari

NA VRH