JET SET

Ne idem na nudističku plažu jer mi je gadno gledati mlohava tijela, a moje je savršeno

Pjevačica je u posljednje vrijeme drastično smršavila i svoju liniju dovela do savršenstva te svoje tijelo planira pokazati u bikiniju

Živković: Svoju liniju dovela do savršenstva. Instagram

Telegraf.rs

4.7.2019

Pjevačica Katarina Živković, osim brojnih poslovnih obaveza, planira otputovati na neku luksuznu destinaciju, ali, kako kaže, neće posjećivati nudističke plaže.

- Razmišljala sam o tome, ali nisam ja u tom fazonu. Mom tijelu ne fali ništa i nemam problem da ga pokažem, sada je savršeno, ali ne bih da gledam mlohava tijela drugih ljudi, gadno mi je to - rekla je Katarina.

Ovom svojom izjavom napravila je pravu pometnju i pokrenula lavinu komentara.

Katarina je u posljednje vrijeme drastično smršavila i svoju liniju dovela do savršenstva te svoje tijelo planira pokazati u bikiniju. 

- Primijetila sam da mi manjka energije, da se sve više umaram kako na nastupima, tako i van njih, ali i da je sam kvalitet mog života lošiji. Uradila sam običnu krvnu sliku, koja je pokazala da sam savršeno zdrava, ali i da imam izvjesna odstupanja kada je riječ o šećeru. Nakon toga uputili su me na test opterećenja glukozom, koji je pokazao da bolujem od inzulinske rezistencije - rekla je Katarina tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.