JET SET

Andreana Čekić otvorila dušu o problemima s oženjenim dečkom

Pjevačica je istaknula da sa sadašnjim dečkom ima sve što nije imala s bivšim suprugom

Marko Milošević i Andreana Čekić. Instagram

Kurir.rs

4.7.2019

Andreana Čekić uplovila je u romansu sa Markom Miloševićem pa otkrila detalje veze.

 Na pitanje je li nekad u životu doživjela fizičko nasilje, odgovorila je odrično.

Nikad nisam doživjela fizičko nasilje. Fizičko maltretiranje može biti jednom-dvaput i mislim da će svako normalan otići od te osobe, koja je nasilna, a psihičko maltretiranje može trajati i duže. Treba da shvatiš šta je zapravo i da to nije ljubav nego jedno ništa - rekla je pjevačica.

Istaknula je da sa sadašnjim dečkom ima sve što nije imala s bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem te da je veoma sretna. Potom je Andreana priznala da Marko ne viđa dijete često.

- Imam sve, ali bukvalno. On viđa dijete veoma malo zato što mu bivša supruga ne dozvoljava to kad on hoće nego kad njoj dune, to je veoma ružno. Voljela bih da to nije tako. Ona još smatra da sam ja kriva za njihov razvod, a najviše od svega žalim što ne dozvoljava kćerci da bude u mojoj blizini. Ja volim djecu i mislim da nije u redu uskraćivati djetetu kontakt sa mnom. Teško mi je o tome pričati. Čim žena nađe drugog onda je k**** ili otimačica muževa, a mi smo bili nesretni u svojim brakovima, a sklad i ljubav su nešto najljepše na svijetu - izjavila je Andreana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.