NEVJEROVATNO Platio hiljadu eura da bi koncert gledao s najboljeg mjesta

Totalni obrt: Karleuša i Vranješ se pomirili?

Punili novinske stupce ispadima i prepucavanjima

Avaz.ba
06.07.2019 11:38

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Foto: Avaz

Izvor blizak Ognjenu Vranješu tvrdi da je nogometaš platio 1.000 eura da bi koncert Jelene Karleuše gledao s najboljeg mjesta. 

Nakon što su nekoliko mjeseci punili novinske stupce svojim ispadima i prepucavanjima, izgleda da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ odlučili zakopati ratnu sjekiru. Naime, nogometaš je navodno zakupio središnji separe na Jeleninom koncertu koji će se održati sljedeće sedmice u Beogradu, prenosi ''Kurir''.

- Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao središnji separe, iz kog se najbolje vidi scena, a koji ga je koštao hiljadu eura. U cijenu je uračunato i piće za Vranješa i njegovih desetak prijatelja - rekao je izvor blizak Vranješu.

- Ognjen je trenutno sa svojim timom u Poljskoj na pripremama. Idući četvrtak planira privatnim letom doći u Beograd - dodao je.

Podsjetimo, Karleuša i Vranješ našli su se u središtu pažnje zbog svoje navodne afere koja je uključivala eksplicitne poruke i fotografije. Šuškalo se i da je Jelenin suprug Duško Tošić zbog svega zamalo podnio zahtjev za razvodom, no to još nije potvrđeno.

Komentari

NA VRH