LJETNA ŠPICA

Gdje su i kako ljeto provode poznate voditeljice: Pogledajte kako se rashlađuju na + 30

Kraj jula označava top sezonu za ljetovanja, pa su se tako i poznate TV ljepotice već otisnule na morsku pučinu

F. MUSTAFIĆ

19.7.2019

Pišek-Ristović: Savršen dan - Avaz
Kundurović: Uživanje na plaži - Avaz
Dnevni avaz
Maja i Gordan Miralem: Slavlje na pučini - Avaz
Kurtišaj: Sunčanje u Sloveniji - Avaz

Kraj jula označava top sezonu za ljetovanja, pa su se tako i poznate TV ljepotice već otisnule na morsku pučinu. I dok se sunčaju i odmaraju sa svojim pratiocima na društvenim mrežama izdašno dijele fotografije.

Jedrenje s prijateljima

Voditeljica i urednica sa N1 televizije Naida Kundurović  sa društvom se odmara na hrvatskom otoku Žirje. Naš poziv zatekao ju je na jedrenju sa, kako je kazala, bliskim ljudima.

- Posljednjih godina redovno smo ovdje. Svaki dan obilazimo druga mjesta, uživamo u netaknutoj i prekrasnoj prirodi.  Plovidba, more, riba, sve je savršeno i zaista uživam – kazala nam je Kundurović.

Dodaje da za pravi odmor i ne treba imati previše novca.

- Hrvatsko primorje je, naravno nešto skuplje, nego što je to u BiH. Ranijih godina ostavili smo dobar dojam na našeg domaćina Darija, pa smo tako ove godine njegovi gosti. Sada nas je pozvao da se družimo – rekla je Kundurović.

Maja Miralem sa BHT 1 s mužem Gordanom i sinom Vanjom se odmara u hrvatskom Lastovu.

Tokom boravka na moru, Maja i Gordan proslavili su 8. godišnjicu braka.

- Sretna nam godišnjica braka, ljubavi. Da izdržiš sa mnom još barem narednih osam – napisala je Maja ispod fotografije. 

Atraktivna voditeljica televizije OBN Adrijana Kurtišaj početkom ljeta objavila je nekoliko fotografija s hrvatskog primorja. Ovih dana svoje pratioce na Instagramu počastila je s nekoliko fotografija te otkrila da se odmarala u Beču,a prilikom povratka u Sarajevo, a sudeći prema najnovijem Instastoryju, boju „nabacuje“ na Rimskim termama u Sloveniji.

Malo vitra

Popularna hrvatska voditeljica  Ecija Ivušić pobjegla je sa zagrebačkog sunca na otok Pag. Ona uživa u kupanju, sunčanju, ali i u posmatranju zalaska sunca, čime se pohvalila na svom Instagramu.

- Malo vitra, zrno soli, kap oblaka... Jedino je duše puno. Da je obrnuto ne bi valjalo. Ovako je taman – napisala je Ivušić.

Larisa uživa uz Unu


Larisa Omerčić sa BHT 1 na odmor će tek narednog mjeseca. Kako nam je kazala, ipak iskorištava svako slobodno vrijeme da uživa na suncu i u prirodi.

- Iskoristila sam slobodno vrijeme tokom rada u dopisništvu iz Krajine te uživala na obali Une – kazala je Omerčić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.