JET SET

Udala se ''ružna Nina": Sa vjerenikom tajno otišla u Italiju

Znali su samo najbliži

Lana Gojak. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

28.8.2019

Hrvatska glumica Lana Gojak, kod nas daleko poznatija kao "ružna Nina" iz serije "Ne daj se, Nina", udala se za svog izabranika Sinišu Bajata.  

Lijepa Lana i reditelj Siniša "da" su izgovorili u Trstu, a vjenčanje je bilo tajno toliko da su - dok nisu podijelili fotografiju - za to znali samo najbliži. 


Vjenčanje. Instagram

- Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške, te učinili ovaj dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna - napisala je glumica, koja je zahvalila i Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Trstu što su im pomogli u tome da se njihova "suluda" ideja ostvari preko noći. 


Lana Gojak. Instagram

Zanimljiva je priča kako su se Lana i Siniša upoznali, pošto se to dogodilo dok se ona useljavala u podstanarski stan iz kojeg se on iseljavao.  

- Odmah je zaiskrilo između nas, ali spojili smo se nekoliko godina kasnije. Naletjeli smo jedno na drugo tokom izlaska, pozvao me na izložbu i to je bilo to - ispričala je Lana svojevremeno za ''Story''. 


Lana Gojak. Instagram

Siniša je Lanu zaprosio na njihovu treću godišnjicu veze, a glumica je istakla kako je imala predosjećaj da će se to desiti.  

- Nisam primijetila drugačije ponašanje, jer sam bila potpuno udubljena u snimanja. Taj dan sam došla smrznuta kući sa seta, spremila se da idemo na dogovoreni ručak u restoran, a Siniša mi je priredio pravo iznenađenje. Kad sam vratila film unazad, smijali smo se kako me je vrlo vješto izmuljao oko nekih sitnica - rekla je Lana i otkrila da ju je zaprosio na romantičan i šarmantan način. 

Gojak je poznata po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", u kojoj je glumila neuglednu, ali obrazovanu i inteligentnu Ninu Brlek.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.