TUGA

Tragično preminuo dobitnik Gremija: Bio je stub koji drži porodicu na okupu

Avaz.ba

5.9.2019

Lašon - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Dobitnik Gremija, kantautor i producent Lašon Danijels (LaShawn Daniels) tragično je preminuo u 42. godini u automobilskoj nesreći u Južnoj Karolini, prenosi ''The Guardian''.

- S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana porodice i prijatelja Lašona Danijelsa, koji je bio žrtva kobne saobraćajne nesreće u Južnoj Karolini - potvrdila je njegova supruga Ejpril (April) u objavi na svom Instagram profilu. 

Tugu i suosjećanje izrazile su i zvijezde muzičke scene.

- On je bio svjetlo. Uvijek se smijao. Ovo mi je slomilo srce, Jako mi je žao zbog ovog gubitka - neki su od komentara ispod objave.

Lašon je tokom karijere sarađivao s mnogim velikim zvijezdama, a proslavile su ga i one sa ženskom grupom ''Destiny's Child'', Lejdi Gagom (Lady, 33), Bijonse (Beyonce, 38), ''Spajsicama'' te Majklom Džeksonom (Michael Jackson) i Vitni Hjuston (Whitney Houston).

Neke od najpoznatijih pjesama koje je napisao za spomenute zvijezde su: ''The Boy is Mine'', ''Lose My Breath'', ''Telephone'', ''If You Had My Love'' i ''It’s Not Right But It’s Okay''. 

Njegova supruga priznala je da on bio čovjek kojem si mogao vjerovati i koji je bio stub koji je držao cijelu porodicu na okupu. 

- Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost za neprestanu ljubav. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima - dodala je njegova supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.