DRUŠTVENE MREŽE

Daro, pokvarila te Karleuša: Nikad nije nisko, seljački, pokvareno udarala kao sad

Sama će vidjeti koliko je pogriješila kada se bude raskantala s Jelenom

E. Ma. / Avaz.ba

6.9.2019

Dara Bubamara - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Jelenu Karleušu su optužili da ima negativan utjecaj na Daru Bubamaru, koja, otkako je obnovila prijateljstvo s JK, redovno ulazi u konflikte s kolegama.

- Dovoljno dugo pratim estradu i dobro znam da Dara nikad ovako nisko, seljački, pokvareno nije udarala. Ali dobro, sama će vidjeti koliko je pogriješila kada se bude raskantala s Jelenom i kada joj novopridošli fanovi budu okrenuli leđa, a ja jedva čekam da se to desi. Vrlo uskoro - napisao je na Twitteru jedan Darin fan.

Njega je potaknula nedavna objava Dare Bubamare na Instagramu. Ona je uz  fotografiju Jasne Milenković Jami poručila: 

- Ovo je čudovište koje me proziva.

Samo nekoliko mjeseci prije toga, kada je bila aktuelna afera na kojoj Dara pu*i dildo, Seka Aleksić je rekla da je to degutantno, a Dara je i tada imala poruku. Ona je postavila sliku svinje sa smeđom perikom koja jede kukuruz i napisala:

- Debela, dudlaj taj klip od kukuruza i šuti.

Za ovakve stavove dare Bubamare njeni fanovi okrivili su Karleušu. U prilog tome idu i fotografije na kojima Bubamara pozira isto kao JK, ima slične autfite kao ona, pa čak i istu frizuru.  

- Karleuši možda i pristaje da radi to sve. Nekako, ne znam, oduvijek je bila takva, ali Dari nikako. Sve ovo što radi je baš usiljeno i nimalo duhovito. Karleuša to radi i provocira na svoj način, ali Dara tako nisko to radi i kao zadnja seljančura - jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.