VJERUJE U LJUBAV Iza sebe ima tri braka

Nataša Bekvalac želi četvrti put stati pred oltar: Otkrila šta mora imati njen budući muž

Čeka da se pojavi pravi

I. Š. / Avaz.ba
11.09.2019 14:24

Nataša Bekvalac

Foto: Arhiv

Pjevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. 

Bila je u braku s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i košarkašem Lukom Lazukićem. 

Nataša bi željela još jednom stati pred oltar. 

- Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje vjerujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom - rekla je pop zvijezda. 

Rekla je kako je jako bitno da njen budući muž bude dobar, duhovit i lijep. 

- Sva tri muža su mi bili lijepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lijepe i pametne djevojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene - priča pjevačica. 

Nataša tvrdi da ne žali ni zbog jedne svoje odluke, iako je u aprilu 2018. godine pretrpjela nasilje od Lazukića, koji je zbog toga osuđen na osam mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. 

Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim pretjerano da gledam unazad zato što znam da ne mogu ništa da promijenim. Izgubila bih energiju, snagu, vrijeme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije, ljepše, mogu da usrećim ljude oko sebe. 

- Stvari se uvijek dešavaju onako kako treba i, ako je sve ovo trebalo da se desi, vjerovatno je to dobro za mene - smatra pjevačica. 

  • Nataša Bekvalac
    Nataša Bekvalac Foto: (Instagram)

Komentari

NA VRH