POZNATI Kraj ljubavi pjevačice i koreografa

Milica Todorović poslije raskida potražila pomoć psihijatra

Bila je svjesna da će raskid teško preboljeti

L. S. R. /Avaz.ba
12.09.2019 12:17

Vijest da pjevačica Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović više nisu u vezi odjeknula je u medijima, naročito što su svi očekivali da će se, poslije pet godina veze, vjenčati, piše "Kurir".

Kako navode, odluka da se iseli iz njegovog stana u glavi pjevačice se krčkala dugo.

- Kada je poslije nekoliko mjeseci razmišljanja ipak odlučila da napusti Milošev stan, Milica je bila svjesna da će joj biti teško da brzo preboli. Kako su ostali u kontaktu poslije raskida, svaki poziv i poruka budila joj je stare emocije, zato se spakovala i otputovala u Hrvatsku. Tamo je bila skoro čitavo ljeto baš zato da bi bila daleko i da ne bi došla u iskušenje da se pomiri s njim. U međuvremenu su prekinuli svaki kontakt i to je ujedno olakšavajuća okolnost. Milica je za ova dva i po mjeseca uspjela da se sredi, a onda je pomoć potražila od psihijatra - kaže izvor blizak pjevačici koju prenosi "Kurir".

- Milica je na seanse išla jako dugo i prije nego što joj se ovo dogodilo. O tome je i javno pričala, zato je i ovog puta potražila pomoć. Jednostavno nije mogla da se sama sabere, iako su prijatelji bili sve vrijeme uz nju. Ona je vrlo svjesna kada ima neki problem i ne libi se da potraži pomoć. Zato je nakon što se dobro isplakala poslije raskida pozvala doktora s kojim je i ranije sarađivala. Željela je da svoj život vrati u kolosijek i nastavi s karijerom i svim ostalim životnim planovima. Prije nego što je krenula na seanse osjećala se kao da je u začaranom krugu, stalno je sebi iznova postavljala ista pitanja i preispitivala odluku. Sada je dosta staloženija, dugo razgovaraju, a kako je ona emotivna, skoro svaki put se rasplače. Ipak, sada je čvrsto stala na noge, čak pronašla pjesmu na kojoj radi i vraća se nastupima. Ona je jako emotivna, veže se brzo za ljude - dodao je izvor.

Kako se već pisalo, ona je Miloša ostavila jer je shvatila da nemaju isti pogled na budućnost. 

- Miloš je čovjek koji živi od danas do sutra, ne razmišlja mnogo o budućnosti i ne pravi planove. Iza sebe ima brak i dijete. Rijetko se potezala priča među njima o tome da sviju svoje porodično gnijezdo. Ona ga nije pritiskala, ali joj je bilo logično da će shvatiti njenu potrebu da se ostvari kao majka. Nije to samo bila suština njihovog problema, ona je, činilo se, dosta odgovornija i stamenija od njega. On skoro da ni o čemu nije vodio računa iako je mnogo manje radio od nje. Svi su joj govorili, između redova, da sa takvim čovjekom ne treba da provede život jer on nema odgovornost, te će ona morati da poteže sve. Većina njenih prijatelja štaviše je zadovoljna što je došlo do raskida samo da bi ona bila sretnija - dodaje "Kurirov" izvor. 

Komentari

NA VRH