SLAVNI Izjava koja je pokrenula lavinu

Je li Rijana trudna

I ja ću roditi Afroamerikanku, poručila je pjevačica

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

Slavna pjevačica Rijana (Rihanna,31) u Njujorku je organizirala  "Diamond Ball" u čast svojih bake i djeda, a nakon šetnje crvenim tepihom iznenadila je novinare i fanove.

- Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je također rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je nevjerojatan primjer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njena majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprijekorne i posebne i svijet će se morati nositi s time - rekla je jedna od najbolje plaćenih pjevačica na svijetu.

Nakon toga krenula je prava lavina komentara na Twitteru, a nije bilo malo onih koji su zaključili da je pjevačica trudna. 

- Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi. Ne mogu vjerovati. Ova vijest mi je uljepšala dan. RiRi će biti savršena majka - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.  

Rijana je nedavno u razgovoru s glumicom Sarom Paulson (Sarah, 44) sramežljivo odgovarala na pitanja o ljubavnom životu i bračnim planovima s dečkom Hasanom Džamelom (Hassan Jameel, 29). 

 - Više od ičega na svijetu želim postati majka - izjavila je tada pjevačica s Barbadosa.

Više o temi

SVJETSKA ZVIJEZDA
To samo Rijana može: U sekundi dva miliona lajkova

Više o:

Rihanna Twitter
NA VRH

Komentari