PROBLEMI Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja

Igor Kojić plaća kaznu zbog objavljivanja slike Severininog sina

Proces još nije završen

Avaz.ba
16.10.2019 15:29

Severina i Igor Kojić

Foto: Arhiv

Igor Kojić, sin pjevača Dragana Kojića Kebe i suprug pjevačice Severine, morat će da snosi posljedice, jer je prekršio odluku Suda koja se tiče objavljivanja fotografija malog Aleksandra, sina njegove sadašnje supruge i biznismena Milana Popovića.

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je, na zahtjev biznismena, privremenu mjeru kojom se izriče da pjevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju da s društvenih mreža izbrišu fotografije maloljetnog Aleksandra Popovića. 

Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja. Oni su tada imali i rok od osam dana da izbrišu sve fotografije s društvenih mreža na kojima se nalazi mali Aleksandar. No, nakon ovakve odluke Suda, Severina i Igor uložili su žalbu Sudu u Dubrovniku.

Kojićeva žalba je odbijena, dok Severinina čeka na konačnu odluku, jer proces još  nije završen. No, Igor Kojić je prije dva dana na Instagramu okačio fotografiju na kojoj se jasno vidi kako za ruku vodi maloljetnog Aleksandra, čime je prekršio privremenu mjeru Suda.

NA VRH