LJEPOTICA ZA MIKROFONOM

Brezanka Dajana Gudić: Od filmskog seta do bokserskog ringa

Intervjuirala mnoge američke MMA borce

Gudić: Osvojila američke medije. Instagram

Piše: A. HODŽIĆ

25.10.2019

Brezanka Dajana Gudić, koja već nekoliko godina karijeru gradi u Holivudu, postala je voditeljica na popularnom sportskom kanalu specijaliziranom za boks i ostale borilačke sportove „Ryoulive“.   

Naša ljepotica s adreom u Los anđelesu tako intervjuira najpoznatije MMA borce u Americi, koji nerijetko imaju veliku tremu jer im izjavu uzima ova seskepilna plavuša.

Poznate ličnosti

Neki od poznatih ličnosti i sportaša koji su stali pred mikrofon ove atraktivne ljepotice su Erik Rakim (Eric) , French Montana , Kris Barnet (Chris Barnett), Joel Romero (Yoel), Horhe Masvidal (Jorge) Rudi Prieto (Rudy) i mnogi drugi.

Inače, Gudić se svojevremeno pojavila i u filmu „All-Star Weekend“ gdje je imala ulogu hostese u noćnom klubu, te tako imala priliku glumiti rame uz rame s Džejmijem Foksom (Jamie Fox), Evom Longorijom (Longoria) i Džeremijem Pivenom (Jeremy). 

Miljenica magazina

Zgodna Dajana u modnom svijetu je najpoznatija po snimanjima u bikiniju pa je tako pozirala i za čuveni australski „Maxim“.

Naša manekenka miljenica je muških magazina koje često krasi na naslovnicama, te je rado viđen gost na mnogim događajima gdje se okuplja holivudska elita.  

- Rođena sam u Sarajevu, odrasla u Brezi. Moji roditelji i ja živjeli smo tamo za vrijeme rata. Tragični rat se odrazio na njihov brak i otac se preselio u Ameriku. Ostala sam kod majke i kasnije se pridružila ocu kad sam imala 14 godina. Moji roditelji su odlučili da ću imati bolje prilike u Americi, ali tada čak nisam ni govorila engleski jezik. Imam diplomu novinarstva i radiodifuzije, već dugo sam model, a nedavno sam počela i glumiti – priznala nam je svojevremeno Dajana.

Gudić je veoma popularna na društvenim mrežama gdje je prati jako puno ljudi koje svakodnevno počasti s provokativnim setom fotografija


Velika pozornost američkih medija 

Prošlog ljeta se naša ljepotica družila i s Leonardom Dikapriom (Di Caprio). Naime, Dajana je sa svojom sestrom Sarom i prijateljima igrala odbojku na pijesku na plaži Malibu protiv slavnog glumca, njegove djevojke Kamile Moron (Camile Morrone) ite prijatelja. Ekipa bh. manekenke pobijedila je glumca i njegov tim, što je izazvalo veliku pozornost američkih medija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.